CREONE

Upravljanje i kontrola ključeva i vrijednosti

Creone ormarići za kontrolu i upravljanje ključevima i vrijednostima imaju široku primjenu u svim industrijama. Od kabineta za skladištenje ključeva, pa do daljinski nadziranih kabineta za zaštitu i čuvanje vrijednosti, njihova primjena obezbjeđuje sigurnost, zaštitu i punu kontrolu. Zavisno od modela, upravljivost omogućava i nadgledanje istorije korištenja ključeva i vrijednosti sa podesivim parametrima: ko, kada,šta koliko itd...

U našoj ponudi je paleta kabineta za Banke, agencije za nekretnine, autokuće, finansijske i vladine institucije kao i za organizacije svih namjena i veličina.

Kabineti za vrijednosti i ključeve

SIGURNOST I KONTROLA

KeyBox je ormar koji omogućava jednostavno i fleksibilno rješenje za nador i upravljanje ključevima u svim okruženjima. KeyBox ormari su dostupni u raznim modelima i veličinama za sve potrebe. Svaki KEYBOX ormarić se može proširiti sa dodatnim odjeljenjima, kako vaše potrebe rastu. Uz pomoć KeyWin administrativne aplikacije, dobijate jednostavan sistem za upravljanje i nadzor ključevima.

KeyBox je dostupan u slijedećim verzijama: Basic, System, Expansion i  najnapredniji - Keycontrol.

Preuzmite borošuru BASIC serije

PRAKTIČNO I ZAŠTIĆENO

Uparite Vaše ključeve sa IntelliPin privjeskom i postavite ih u mjesta za ključeve, direktno na zid ili u ormar. Izbor je Vaš - maksimalan pregled ugradnjom opreme direktno na zid ili maksimalni nivo sigurnosti putem ugradnje opreme u sigurnosne ormare.

Preuzmite brošuru KEYRACK

 

INVESTICIJA U BUDUĆNOST

ValueBox je pametni sistem za nadzor i kontrolu vrijednosti, pogodan za sve industrije, kao što su npr: trgovine, banke, policija ili farmacije. Value box serija je dostupna u različitim modelima za male i velike kompanije. ZajEdno sa aplikacijom za kontrolu- KeyWin, postižete punu zaštitu i kontrolu.

Preuzmite brošuru ValueBox serije

EFIKASNO UPRAVLJANJE

KeyWin je aplikacija koja pojednostavljuje upravljanje ključevima i vrijednostima na fleksibilan i efikasan način. Omogućava nadgledanje i kontrolu upotrebe ključeva i pohrane vrijednosti. Aplikacija je pogodna za kabinete koji pohranjuju od 10 pa do nekoliko hiljada ključeva ili vrijednosti.

Čak i više, moguće je kontrolisati do 100 ormara u sistemu i to na različitim udaljenim lokacijama. Sva dešavanja se bilježe i omogućavaju jednostavnu pretragu i analizu dešavanja po određenom ormariću, odjeljenju ili korisniku.

Prednosti

 • Zaštita i kontrola

  Pristup ključevima i vrijednostima zaštićen PIN-om, sa mogućnošću pregleda istorije pristupa

 • Brza i jednostavna ugradnja

  Jednostavna i brza montaža ili dodavanje proširenja

 • Dodatna sigurnost

  Zavisno od modela, ključevima je moguće dodijeliti naziv ili PIN, radi lakše evidencije i kontrole. Također, neki modeli su opremljeni alarmom radi dodatne zaštite.

 • Prilagodljivost

  Svaka serija ormarića je proširiva sa dodacima za povećanje kapacitete ili za integraciju dodatnih tehnologija identifikacije.

 • Jednostavna upotreba i administracija

  CREONE ormari su opremljeni displejem i tastaturom radi lakšeg upravljanja i korištenja. KEYWIN aplikacija omogućava jednostavnu kontrolu i ormara postavljenih na udaljenim lokacijama


ŽELITE VIŠE INFORMACIJA ?

Kontaktirajte nas