SoftMatic Consulting

SoftMatic Consulting d.o.o. je osnovan sa ciljem pružanja kvalitetnih rješenja na područjima informatičkih i naplatnih tehnologija.

Razvoj i proizvodnja vlastitih rješenja, kako softverskih tako i hardverskih, je naš primarni zadatak. Naša rješenja su napravljena tako da traju dugi niz godina i pružaju našim klijentima sigurnost njihovih podataka. Bez obzira je li riječ o upravljanju lancima opskrbe, planiranju i praćenju proizvodnje ili identifikaciji lica ili artikala – sa nama ste uvijek na sigurnom.

Zašto mi

Jednostavnost smo postavili kao ključni element našeg poslovanja– jednostavnost pri upotrebi naših rješenja, jednostavnost u komunikaciji, jednostavnost u rješavanju problema, jednostavnost pri implementaciji... Skupljajući iskustva na domaćem i stranim tržištima uvidjeli smo da rješenja postaju suviše kompleksna i teško prihvatljiva običnim korisnicima, pogotovu zaposlenicima van ureda. Naša je strategija da postignemo jednostavnost u svim ovim segmentima, preskačući sve situacije koje mogu da zakompliciraju život našim partnerima.

Nove ideje i unikata rješenja izrađena prema potrebama su uvijek bile jedan od recepata zajedničkog uspjeha i zadovoljstva naših  klijenata. Unikatno rješenje skrojeno po mjeri i prilagođeno lokalnim zahtjevima uvijek daje dodatnu vrijednost poslovanju. 

 

Višegodišnje iskustvo i uspješni projekti koji su našim brojnim klijentima omogućili višestruka poboljšanja u poslovanju su garant isplativosti Vaše investicije. Zahvaljujući iskustvu stečenom kroz mnogobrojne uspješne projekte, danas prvenstveno djelujemo kao pouzdani savjetnici za poboljšanje poslovanja i radnih procesa.

 

Nama nije svejedno šta klijenti misle o našim rješenjima i uslugama. Strast nam omogućava da stvaramo inventivna i kreativna rješenja za naše klijente, i da ih unapređujemo. Mnoge kompanije i rješenja koja olakšavaju život i poslovanje su nastale zbog nečije vizije ili strasti za određenim životnim ili poslovnim postignućima. SoftMatic dijeli istu tu strast sa svojim klijentima i partnerima...

Kontakt

SoftMatic Consulting d.o.o.

 Semira Frašte 21, 71000 Sarajevo

 Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

  Tel: (387) 33 868-263

NAŠI PARTNERI