HOTEK

Vrhunska zaštita i komfort

Hotek hotelske brave su dizajnirane za male i velike kapacitete, imajući u vidu zaštitu i sigurnost, jednostavnost upotrebe te izdržljivost i funkcionalnost. Svi proizvodi su izrađeni od vrhunskih materijala i uz korištenje zadnjih identifikacionih tehnologija predstavljaju jedinstveno rješenje za hotelijerstvo.

U našoj ponudi je širok spektar offline i online rješenja, baziranih na zadnjim tehnologijama kao što su NFC, Bluetooth i QR kodovi.U ponudi je također mogućnost da kupci sami dizajniraju svoju hotelsku bravu i prilagode je okruženju ili da odaberu nevidljivu-kamuflažnu bravu sa sakrivenim čitačem kartica.

Revolution Slider Error: Slider with ID: 3 Not Found

Hotelske brave

KVALITET I SIGURNOST

Tradicionalna brava za hotelska vrata, pretvorena u bravu budućnosti. Kvalitet i sigurnost su ugrađeni u razvoj ove robustne sigurnosne brave. Hotek CLASSIC RFID je opremljena sa ugrađenim alarmom koji se aktivira ako vrata nisu propisno zatvorena. Pružaju osjećaj sigurnosti gostima, dok su vrlo pogodna za održavanje.

Preuzmite brošuru Classic serije
 

MALI, STILSKI DIZAJNIRANI I FUNKCIONALNI

MINI serija kombinuje RFID tehnologiju uz pružanje izbora da izaberete ručku za bravu. Izbor sačinjavaju 6 tipova ručki, od nehrđajučeg čelika ili mesinga. Instalacija je moguća na bilo koja vrata, bez obzira da li je to kupatilo, ulazna ili neka druga vrata.

Preuzmite brošuru MINI serije

STILSKI DIZAJN I ELEGANCIJA

Nova RFID brava, dostupna u varijantama od nehrđajučeg čelika i u specijalnoj crnoj ediciji. Ova brava se može montirati preko već postojećeg mjesta za bravu na vratima te kombinovati sa  ADVANCE and SMART software platformom.

DIZAJNIRAN ZA MANJE KAPACITETE

ECO RFID je specijalno dizajnirano rješenje za hotele i gostinske kuće sa manjim kapacitetima. Bez potrebe za investicijom u software ili skupu periferiju, ova serije omogućava brzu i jednostavnu izmjenu već postojećih mehaničkih cilindara.

ECO cilindar mijenja mehanički cilindar i funkcionira nezavisno. Jedan cilindar može imati do 128 korisnika istovremeno. Sistem je dizajniran za kapacitete do 60 soba, sa mogućnošču očitanja zadnjih 100 otvaranja.

Preuzmite brošuru ECO RFID

RJEŠENJE ZA SVAKA VRATA

Ova brava kombinuje RFID MIFARE tehnologiju sa cilindar bravom (za hitne slučajeve), i dostupna je i u hibridnoj verziji. Ove brave se mogu otvoriti kodom ili karticom. Razvijene i dizajnirane namjenski za rekreacione centre , ujedno i za ostale industrije nude fleksibilnost i iskoristivost.

Sistem ima mogućnost očitanja zadnjih 1000 otvaranja.

 

 

VRHUNSKO RJEŠENJE

Hotek Smart je vrhunsko rješenje koje više ne čini samo brava ili cilindar, već objedinjuje kompletno rješenje prema specifičnim potrebama korisnika, posebno za hotele kruzere i resorte.

Sistem objedinjuje:

offline locks, Do-Not-Disturb panele, online wall readers sa integrisanim DND, mobilne aplikacije kao QR code, NFC i Bluetooth, te povezivost sa check-in terminalima.

Preuzmite brošuru Hotek Smart

 

Prednosti

 • Visok nivo zaštite

  Zaštitu postižemo korištenjem zadnjih RFID tehnologija, kao i funkcijom brzog otkazivanja kartice

 • Brza implementacija

  U većini slučajeva nisu potrebni dodatni radovi na vratima. Brave se jednostavno postavljaju u već postojeća ležišta.

 • Ekonomičnost

  Sa ugradnjom bez modifikacija vrata ili okvira vrata Hotek rješenja su troškovno prihvatljivi proizvodi već u samoj nabavci.

 • Prilagodljivost

  Rješenja i proizvodi su prilagodljivi specifičnim potrebama i funkcionalnostima a osim toga i izgled proizvoda je prilagodljiv (logo hotela)

 • Izdržljivost

  Proizvodi su sačinjeni od materijala vrhunske kvalitete, te testirani na vanjske uticaje, dok neki imaju i vatro zaštitu ili alarm.


ŽELITE VIŠE INFORMACIJA ?

Kontaktirajte nas